Baru nak klik chating, isteri sampai bawa kopi
baru nak klik anak kecil datang minta tolong bukakan bungkusan jajan
baru nak klik lagi, apak telepon tanya khabar anak yang di rindunya ini
baru nak klik, isteri panggil tengokan anak kecil sebab nak isyak
baru nak klik, anak yang besar minta tolong hantarkan ke kedai, photostet kerja sekolah

Uuhh settle, boleh la klik rasanya ni

Baru nak klik
ktek ktek ktek ujan turun lebat giler
nak klik jugaaa !!!

kebam kebum..pheh !! gayat
cabut plug

2 comments

  1. Cheqna // November 13, 2011 at 9:13 PM  

    Faham sangat situasi mcm tu everytime balik kampung..baru je nak ngadap pc, datanglah sikecil2 duduk kiri dan kanan..hehe..

    tapi saya suka dan hargai saat2 macam tu sebelum mereka membesar dan tidak mahu bersama kita lagi.

    :-)

  2. Hati Curio // November 13, 2011 at 11:32 PM  

    aha kan ni semua memori bakal menemani mak pak time dah bergelar nenek atau atok nanti..pendekata memori sepanjang zaman. anak-2 mungkin lupa, tapi mak pak ingat sentiasa. sikecil ni pula kdg-2 excited nak tahu apa yang sedang mak pak dia buat, tengok fokus macam best je. time kasih Ceqna :)

Labels